Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Trångboddhet\"


Mamma kommer



De hade inte kunnat göra nåt på länge
Lägenheten i Spanien var för liten
Och ungarna vakna för länge…

Så de lurade ut barnen
Och låste toalett dörren
Och började

Efter en liten stund
Så kom det en liten palt och ryckte i dörrn
”Är du där där mamma”
mm
ÄR DU DÄR MAMMA?
MMmmm

Jag vill att du kommer ut
Mmm
JAG VILL ATT DU KOMMER UT….
Mamma kommer… MAMma Kommer..
MAMMA KOMMER SNAAAART
SNAAAART KOOOMMMER MAMMMAMMMAA
Men kom ut då mamma…
JAAAAA BARA LITE TILLL
NUUUU KOMMER MAMMMA MMMMM
MAMMA KOMMER NUUUUUUUUUUUU




Fri vers av LassO
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 22:16



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*skrattar* Kuligt skrivet!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO