Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkthet



Utan bild

Med taget namn

Utan nån som helst information

Vet ej din ålder

Eller ens, om du har ett kön

Eller var du kommer ifrån

Det gör ju att din poesi

Känns så ”äkta”….




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 07:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med.
Har aldrig förstått mig på denna anonymitet.
Vad är det man är rädd för?
Oss?
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO