Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Det är omöjligt för mig

 

 

 

 

jag är kär i dina ögon
i ljudet av ditt namn
jag är kär i ditt leende
hur du är klädd idag

jag älskar hur vinden fångar ditt långa hår
ditt skratt är som ljuv musik
jag älskar att röra vid dig
en kyss från dig och jag föds på nytt

jag tycker om sättet du går på
precis som en stjärna på en scen
jag tycker om sättet du pratar på
när du säger de tre små stora orden till mig

och jag skulle kunna göra en lista utan slut
på varför jag älskar dig
en lista på alla egenskaper du har
som gör dig till den du är, helt underbar

men jag om någon vet idag
att ord kan aldrig hjälpa mig i den bedriften
att beskriva en ängel är omöjligt

precis lika omöjligt som det är för mig
att sluta älska dig

jag är så kär i dig
i dina ögon blå
i ditt underbara leende som värmer mitt hjärta
din röst är så vacker att lyssna på
precis som du är vacker att se på
jag avgudar din kropp
du är allt som jag åtrår

men framförallt
så älskar jag ditt hjärta

så älskar jag den du är

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 18:18



Bookmark and Share


  lyckeli
Mmmmmmmmmmmmmmmmm................. smakar gott på tungan........
2008-07-05

  Fineshrine
åå fint :)
2008-05-19

  VampyrÄngel
Tar det bra aldrig slut ? ^^
Du skriver så vackert att jag vet knappt vart jag ska ta vägen.
Den du skriver till borde falla pladask ^_^
2008-05-16

  Fånga dagen
underbart vackert att bekskriva sin kärlek till den man älskar I love it ler

mvh Anna-Karin
2008-01-31

  Louise. J
Så underbart bra. Jag måste bara bokmärke igen. Nicklas, antingen så kommer du ta dig egenom det här eller så kommer ni verkligen leva lyckliga i alla era dar.
2008-01-31

  AjBi
Vilken ljuvlig kärleksförklaring! :-) Stor eloge!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP