Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansikten

Står högst upp på stegen, sträcker på fotbladen

Mjölksyran gör så att benen skakar,

hela stegen skakar högt högt upp

Jag sträcker ut det sista, försöker nå...

långt därnere står ditt ansikte och skrattar,

du släpper stegen och går

därifrån.

sjunker ihop

nog nu

försöker räta ut mitt ansikte, det går inte.

Grotesk




Fri vers av micke marin
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 19:57



Bookmark and Share


  korpfjäder
En helt fantastisk text.
Om kärleken
Om att leva
om att försöka, verkligen försöka
Ibland måste man ge upp för att vinna.....men inte ens då blir den sista grimasen vacker...
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin