Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skarumé?

ett timmerhus ska det vara
ett stort rum med öppen spis

stora sköna fåtöljer och en lika skön soffa
det ska spraka och hoppa från elden

honungen ska smälta ner bra i thekoppen
en sån laptop liksom lite bredved

inte för mörkt, inte för ljust
kallt ska det vara ute och mycket snö

inte för kallt, djuren ska trivas också
ugglan, räven och lodjuret får inte frysa

man ska skymta grannens hus därborta
har man lust så ska man gå över å hälsa på

sådär typ, åka lite skidor kanske?
skarumé?




Fri vers av micke marin
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 20:47



Bookmark and Share


  korpfjäder
Absolut!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin