Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fru en gång, för längesen...




Helt plötsligt så skulle det vara ”firmafest”
På ”alla” firmor
I den gruppen
Och utan respektive, såklart…
OM det nu var firmafest...

Så mitt i natten kommer du hemlallande
Kåt som ett ägg och full som alika
Kommer du in i rummet
När man känner sej fram så behövs inget förspel
Kanske inte ens efterspel

Det \"smaskar\" liksom
Men det kändes att jag ”var efterspelet”
Jag var liksom inte den första som knullade dej
Den kvällen, heller…
Det störde mej litegrann

Men det stör mej fortfarande
Att du aldrig erkände det…
Och aldrig kommer att göra det
Sånt kan jag inte acceptera…
Det är liksom ”lögn i kubik”




Fri vers av LassO
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-01-30 22:00



Bookmark and Share


  Yvonne
Rak dikt utan förskönande omskrivningar och krusiduller.
2008-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Urk så jobbigt...bra skrivet med väldigt liiite bitterhet..
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO