redigerad repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad repris


*Episoder*

 

 

bara för min skull 

pudrade du den
sammetssvarta himlen
med stjärnors stråk av silver
fyllde mig med vetskap
om mitt egenvärde
en gonattsaga
av pärlemor

bara för min skull

fick du min livsnerv
att levandegjord vibrera
i samma rytm som nuets puls
du fyllde mig med oändlighet
räknade och varsamt kysste
min kropps alla fjun

bara för min skull

blev din kärleksgåva
av klingande skratt
och dämpade utandningar
just det elixir av liv
som gjorde varje ny morgon
värd att vakna upp till

bara för din skull

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-30 23:46



Bookmark and Share


    Noomi
kärleksfullt vacker..
2008-01-31

  Lena Krantz VIP
Kärleken har ju många ansikten och den i här fina dikten kan man nog läsa in nästan vem som helst som man har kännt sig älskad av! Skickligt!
;o)
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol