Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten ÄR farlig.


sug in resterna av mig
genom din navel
förtvivlat gråt
skär sönder dina tarmar
andningen blir tyngre
du ser rakt in i en dimma
av sorg
natten förvandlas till dag
tårar till skratt

det var bara en mardröm,
älskling.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-01-31 07:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
natten förvandlas till dag
tårar till skratt

Detta har alltid fascinerat mig. Och här har du fångat det fint.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin