Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Skimrande såpbubblor
pirrar försiktigt
genom det
galler som

finns
över själens fönster
darrande vibrationer
dunkar

i golvet
som om
ett eko
av svunna tider

30/1-08




Fri vers av Solgladje
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje