Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen, här i form av en havsvik utanför, Karlskrona (Aspö)


\"Djupevik\"

Djupevik
saltstänkta vågor

Djupevik
bad och barnens glamm och skratt

Djupevik
Solen står i lågor

Djupevik
så varmt så man får fnatt

Djupevik
glada sommargäster

Djupevik
solbränt och fett-blekt

Djupevik
sena fyllefester
sen solen färdigstekt

Djupevik
dit alltid på semestern
jag går med mina barn
och också, förresten
var där själv som barn

Djupevik
på 50:e året snart
tröttnar aldrig på måsars skrik
härligt sommarlat
ja, denna ljuva sommarvik
den gör mig än kavat........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-31 15:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Missade det i år, första gången sedan 80-talet, det känns tomt på något sätt, något saknas.......
2011-08-08

  Inkarasilas
Aaah blir Sommarsjuk, vilka bilder. Mums!
2008-02-07

  Mats VIP
Det är så man tycks se allt framför sig. Alla goda stunder i viken, Ja hela sommarns fröjder
2008-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
En plats vid havet,
är ju själva navet,
som allt snurrar
kring, kan det
finnas bättre,
än, där få vara,
runtomkring!
Tingeling!!!
2008-01-31

  mare VIP
En trevlig liten kärleksberättelse om och till Djupevik...
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska