Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naket

Jag hade ingen lust att gå till jobbet idag
det var ren och skär melankoli
som drabbade mig

Jag kände mig som Charles bukowski
när han delade ut post
på en helvetes runda

Fick fem timmars samhalls arbete
framför en borrmaskin
det är så lite att göra
just nu men jag lyssnade på en
ljudbok och låt fantasin ta
över

sen var det en jävla storm när man
skulle ta sig hem jag såg knappt vägen
och satt på helspänn
och allt jag ville var att ta en öl och
dela natten med en skön kvinna




Fri vers av Neal
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle vara glad om jag hade ett jobb att gå till.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal