Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag såg henne en gång.. innan


..fort fort..

Hon springer fort fort
över stockar och singel
åt fel håll som vanligt

Hon är som leksaken
som vänder vid ett hinder
och fort fort iväg igen
åt ett annat håll

sammanbrottet kanske är
här
då är det bara paus
helt säkert




Fri vers av micke marin
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 23:43



Bookmark and Share


  korpfjäder
Hon springer
är det bort från sammanbrottet hon springer... tar hon paus från flykten...jag ser henne springa... men vart tog hon vägen?
Gillar den där andlösheten!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin