Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt


orkar inte mer

Nu känns det som om våran saga är slut här.
Jag orkar inte mer, jag svär…

Om jag ska på dig vänta måste du mig hålla fast.
Eller åtminstone ge mig en rejäl mast.
Du suger ur all min kraft att älska
och du gör allt för att till mig försöka fjäska.

Kan du sluta upp med att ”aldrig veta” och börja söka svar.
Hur ska jag annars orka hänga vid dig kvar…




Fri vers av miss_me
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-05-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me