Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enslig

Enslig.
Ständigt plågad av begär
Rädsla för ångest
En ständig oro för stort och smått
Under som sker ibland
Livet slår upp hastigt i en flamma
Vi möttes där i samma ensliga skede
Du ville ge mig något speciellt
Du gav mig din ensamhet




Fri vers av miss_me
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-05-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me