Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge demonerna tillåter

Sitter här.
Väntar på att bussen ska få ta mina trötta ben hem.
Ska vänta några timmar bara.
Sen ska jag till dig.
Säga hur mycket jag saknat dig medans du vart borta.
Titta in i dina ögon och önska oss bort.
Du & Jag.
Jag& Du.
Så länge de tillåter.
Så länge demonerna låter oss vara ifred.




Fri vers av miss_me
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-05-27 15:22



Bookmark and Share


    dreamkeeper
Hade nog aldrig förståt annars, men det var fint och mkt bra skrivet...++ ;)
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

miss_me