Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

identitet
















     sylvass

















Fri vers av Burn
Läst 802 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-01 05:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Genialt!
2016-04-14

    skamfilad
Som att vara den människan som gör alla illa.



Eller den människan som ingen kan göra illa.


2015-08-28

  Connie
Helt galet grym! Jag hoppar jämfota!
2014-03-12

    Issand. VIP
identitet, fastställd.
identitet, enskild.




skarpt, gillar den verkligen.
ett ord som räcker mer än nog.
2009-08-06

    inmeddiginålsögatkamel
Mhm..
Bra, träffande. Jag vet faktiskt inte. ..
Snyggt :)
2008-11-02

  Elin Katten Lo VIP
Ooow, wow.

Aj löv.

För fan.

Bra.

x
2008-08-05

  Laijza
gillar verkligen sista stycket;-) Du fick till det.
2008-03-05

  Paedur
Samlad, total energi
2008-02-08

  caasandra
träffar som blixten, väldigt snyggt!
2008-02-05

  Marreb
Och sylvasst kom dikten. Snyggt.
2008-02-04

  Thurizas
endast ett riktigt figursytt fodral kan passa en sylvass.när sylvas behöver stöd och lugn. ensam kan sylvass skada oavsiktligt och avsiktigt..
2008-02-01

  Bubamara - Maria Zakrisson
en överraskning som ger nåt. spännande. två ord som gemensamt väcker nyfikenhet. känns ultimat på något vis.
2008-02-01

    ej medlem längre
Märklig dikt, som bara består av ett ord. Men visst är det bra om man har en sylvass identitet, då vet man ju verkligen vem man är.
2008-02-01

  Mike
klockrent!! riktigt in your face!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Burn
Burn

Mina favoriter
Fraktaler
cirkeln
fast