Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsatthet




Instängd
i ett rum
för att plågas



för att nå











Fri vers av Burn
Läst 729 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-12 18:42



Bookmark and Share


    skamfilad
...något ouppnåeligt.


Dina texter lämnar så himla stort rum för en egen tolkning. Gör dem öppna för alla. Wow. Och dem är så himla kraftfulla.
2015-08-28

  friheten
Gillas!!!
2008-12-15

  Alina Ögger
Det här gillar jag! Minimalistiskt skönt, och med fria tolkningar för läsaren...jag.
Fängelse, själsligt? Eller såpesamhället eller allt i ett när livet snurrar och allt sker hastigt i en insikt...nåväl. Kontrasterna.
Oavsett... jag gillar det skarpt!
2008-06-25

  Diffusiaria
gillade denna
2008-03-09

  Mike
här får man verkligen göra sin egen tolkning! sånt gillar jag, man sitter hur länge som helst med dina ord i tankarna. klockrent skrivet med andra ord!
2008-02-14

  caasandra
känns djupt, som att nå djupet i sig själv. Plågas för att finna svaren, svaren på det som aldrig går att besvara. Jag vet inte men, riktigt bra !
2008-02-14

  Lyckohäxan Enediel
Aaah...men wow...jösses...finner inte ett vettigare ord att kommentera med...wow...!!
2008-02-14

    ej medlem längre
Tycker om den här.

Känns lite halvkonstigt med bara \"för att nå\" som slut, du säger ju inte vad det är man ska nå, men jag tror ändå att det är bra, då kan ju alla lägga in vad de själva vill där.
2008-02-13

  Thurizas
varför tänker jag på en sorts meditation? ett samtal hos psykologen funkar på liknande sätt=)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Burn
Burn

Mina favoriter
Fraktaler
cirkeln
fast