Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egocentrisk som jag är, kör jag några varv till...


SYNONYMER (part 2)

Jag har hittat en gammal FIL i min frukost-FIL !

Det var HÄR som Karl Xll:s HÄR drog fram för nästan 300 år sedan !

Det var länge SEDAN jag körde en Opel SEDAN !!!!

Finns det något BI-sexuellt BI i denna KUPA, KUPA handen så får vi se (?)

Jag cyklade några VARV i ett utrangerat, gammalt båt-VARV ..

TRÄD fram, du som står där bakom ett stort TRÄD !!!!

Får jag ta HAND om din HAND, du har ju gjort illa dig (?!)




Fri vers av Mats Henricson
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 08:54



Bookmark and Share


  Mats VIP
Kommer ihåg en annan \"Vart tog vägen vägen. Jag tror vi är ute på en åker och åker.
2008-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
BÄR som goda BÄR
STILEN gör alltså STILEN
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska