Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite text


Jag ligger stilla

Regnet faller
Det droppar på fönsterbrädan

Jag ligger lugnt
Jag sover så sött

När regnet faller,ja då blir jag trött




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-02-01 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh