Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite text


Är det så?

När man blir äldre och har allt man \"ska\" ha.
D.v.s hus,bil,barn och karriär
Är man lycklig då eller låtsas man bara vara lycklig?
Är det verkligen sannt att man blir lyckligare med tiden och man ska forsätta att leva bara för att få bli \"lycklig\".
Mitt svar är ja...men utan några som helst förväntningar,det är det ända sättet...




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-02-01 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh