Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tankeställare


Som ett träd

Jag är som ett träd i skogen
Det finns många, i samma och i olika sorter
Men alla träd är ju olika, så att inget träd i världen kan vara som jag.




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-02-01 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh