Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är en riktig lek


Kärlek

En kyss från dig är som en tår i ögat.
Den kommer bara om det är menat från hjärtat.
En kram från dig är sånnt man får när man mår dåligt.
Som en ask med verktabletter som smärtan bedöver.
Det jag vet är att vara med dig är det jag behöver.
Fan att alla känslor är över




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-12 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt sorglig känsla..
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Min fru är allergisk mot alvedon.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh