Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stolt!!!

Ett liv är som en blomma,ibland blommar den ut och ibland vissnar den.
Men en blomma finns ju inte alltid kvar,det är som vänner/kompisar,dom kommer och går,om dom ändå vore som en blåbärsbuske ute i skogen,kommer alltid upp igen,och busken försvinner aldrig.
En del blommor är starkare en andra och klarar mer än andra,precis som vi människor,alla har vi egna kunskaper och bakgrunder men vi ska försöka stå,stolta och klara livets utmaningar.




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-12 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh