Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite text


Skal...

Kan man leva utan vänner?
Kan man leva med bara sig själv?

Jag kan leva utan vänner!
Jag kan leva med bara mig själv!

Kan man leva utan kärlek?
Kan man leva i ett skal?

Jag kan inte leva utan kärlek!
Men jag lever i ett skal!

Vad säger detta er?




Fri vers av p/c.Winbladh
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-02-01 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p/c.Winbladh
p/c.Winbladh