Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dö dö döööööö


FUCKING CP SKOLA!!!

hata skolan !
vill här ifrån!
pallar fan inte mer!
allting blir bara feel!!

jag vill inte mera, vill bara ha helg !
Hoppas den varar lääänge!
Vill fan inte hit igen !

JAg fucking H.A.T.A.R SKOOOOOOOLLLLAAAAANNN




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 11:31



Bookmark and Share


  Blumma.
blää. håller med =/
2008-06-01

    ögonblod
Ska vi bilda klubb?
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl