Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undertecknad har, idag, bekantat sig, å arbetets vägnar, med detta lilla Tekniska Underverk och vill, härmed, tillägna denna lilla tingest en liten dikt..


GPS - Ett Teknikens Under !

GPS
man blir aldrig less

GPS
bland kartor ett ess

GPS
Tar sig fram överallt
Från Gotlandsruss till Pitepalt

GPS
Snabbare än blixten
precis på millimetern
klarar man bara mixen
får man allt \"på tapeten\"

GPS
ett utsökt hjälpmedel
slipper bläddra i vägkartan
den säkert en vägleder
om den inte \"snavar\"

GPS
kostar en del kosing
men utan den
blir man nog en tosing
för den på gogge har kläm
och vi hittar alltid hem...........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 14:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott man
P erfekt Du kan
S öka Dig, vart
! Du vill, minsann
2008-02-01

  Lyckohäxan Enediel
*ler* Ja förr följde man stjärnorna och solen...tiderna förändras!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska