Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdragsgillt

Är du avdragsgill
Sa den ”borne” företagaren

Javisst, svarade hon och drog av blusen

Vill du har mer att dra av

Ja

Oki ta av mina BH

OJ de var andra bullar, suckade han trånande

Mer avdrag eller
Ja gärna

Nu åkte kjolen av, ner och klevs ur
Hm inte så dumt

Ska du rycka av mej trosorna med
Frågade hon… eller

Han ryckte av dem med fart
Och allt är avdragsgillt väste han, säkert?

Ja sa hon, du får dra av allt, precis allt
Är giltigt att dra av på mej…

Oki suckade han.. glad då allt företagande går ut på att dra av.
Men imorrn kväll, byter du färg, för

Jag älskar att jobba svart…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO