Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


slagen i själen

Jag låg på marken
utslagen
inslagen
avlägsen
avtagen........




Fri vers av nettus
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 21:17



Bookmark and Share


  nettus
jaG VILL ATT DU TAR BORT DIN KOMETAR,,DEN PASSAR INTE
2008-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Urlakad
Utvakad
Nyrakad
eller hur det nu var jag skrev en gång på 80-talet.

Men du är inte avslagen.
Fortfarande mousserande.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus