Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackars satar


inatt såldes det själar
nere på gatans tomma hörn
jag kunde höra hur dom skrek
genom mitt vidöppna
februarifönster.
stackars satar
som trevar efter lycka
stackars satar
klappar mig på huvudet
och säger
du kommer tids nog förstå

allt jag vill
är att vandra med er.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 00:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
BRAA!!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin