Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ingen anledning för dig att läsa den här texten

 

 

du kommer ändå, att vilja läsa en annan 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 01:46



Bookmark and Share


  aol
hur vet du men bra
2008-04-01

  Madde69
Denna var bra!!
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Så är det alltid.
Man hittar sällan den ultimata. Den optimala.
2008-02-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
fåglar har inget att säga. de bara *pickar omkring * :)
2008-02-02

  Night Soul Woman
Här är jag och läser med sömniga ögon:)
När en fågel sjunger måste man höra
vad den vill säga även om den tror
att den inte har någonting att säga :P
natti natti zzzzzz
2008-02-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
nejdå, det finns ingen otrohet, däremot finns det nyfikenhet :)
( kanske det är samma ? )
2008-02-02

    Nattviol
man kan väl läsa flera?
eller kallas det för
otrogenhet mot
författare då?
; p
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#