Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sökte jobb som Satan

 

 

- jag fick ställa mig i kö på AF

 

som alla andra 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-02 02:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
satan jobbar där
2008-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Tjänsten är tillsatt.
Och hantlangare har han miljontals.
2008-02-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
OM jag får tjänsten, så lär jag meddela :)
2008-02-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
ge inte upp, det gör inte jag :)
2008-02-02

    Glittra G
Hahahaha ... jag förstår vad du menar. Pröva söka jobb som gud, det är fan inte lätt det heller. Jag var överkvalificerad ... för det krävs tydligen ingen utbildning ;). G
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#