Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är övertygad reinkarnist

 

- jasså..

- jodå..och vi har setts i ett tidigare liv

- jasså..jaha..har vi ?

- visst..redan på 1500 talet

- ojdå..hehe..va spännande..jo..sånt har man hört talas om..

- minns du inte ? att vi bodde grannar.. ? känner du inte igen mig ?

- mjo..kanske..du verkar bekant faktiskt..detta är helt otroligt!

- javisst! är det inte ?

- detta måste magda få höra..

- jo..grejjen är att jag lånade dig 2 daler på den tiden, men du hann dö innan du pröjsa tillbaka

- jaha..

- har du en penna förresten..?

- penna ? visst..

- tack..då skall vi se..två daler..med inflation..krigsgäldsskatt..delvavering...hmm..trettiosextusen tack..

- förlåt ?

- tja..du e skyldig trettiosex loppor..

- men..

- jaja..skippa skitsnacket nu va..Trodde du verkligen, att du kunde pinga av pinnen redan då, utan att pröjsa din skuld ?

- jaha..det här var jag sannerligen inte beredd på..tar du check ?

- visst. Jag tar allt som är mitt

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 03:36



Bookmark and Share


    Nattviol
nä fy.. det där var inte
snällt!
*S*
det vet väl alla att
skulderna avskrivs vid
frånfälle!!

; ))
2008-02-02

    Glittra G
Hahaha .. du är rolig :o). G
2008-02-02

  Nic
sÅ VEM ÄR VEM?
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#