Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renat

Har du nånsin badat i djupkällan..
sköljt bort sorg och smärta och läkt till helhet skön
har du nån gång ärligt bara frågat
och gått fram i barnsligt tro, med din enkla bön..
då vet du vad jag menar, när stora salsdörren öppnas
och ljuset omfamnar och bjuder in till fest..
Konungslig omsorg möter tillsynes oläklig trasighet
då konstruktören vidrör sitt verk med kärleksfull gest..
Då bjuds till fest i dagar tre för glädjen är större
över en liten stackare som fastnat i spindelgarn
än över hundra redan tvättade och bärgade barn




Fri vers av palle
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt överlägset!

Så underbart skildrat!

Jesus lever!
2008-02-02

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och mycket sann
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle