Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som andra

 

Det handlar antagligen inte om mig

troligtvis inte om dig heller

fan vet om det ens rör oss

men när andra säger att vi

inte är som dem

undrar jag om de nånsin fattat

att bara ett enskilt du och jag 

kan bli ett unikt oss

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 731 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-04 12:25



Bookmark and Share


  Emelie-Caroline
Väldigt bra formuleringar!
2008-02-24

  Paedur
haha, vad du får till det. Lurigt, klurigt och mycket tänkvärt.
Konformitet är så trist, lika barn leka bäst har nästan blivit ett belastande krav men jag skulle vilja se ännu större på detta och läsa in all form av elitism som ju är så sorgligt vare sig det gäller klubbar, rörelser eller folkslag.
Du har en fin ton som ger värde åt alla oavsett förutsättningar.
2008-02-10

  Carola Zettergren
Så sant så!
Snyggt formulerat av dig!
2008-02-09

    jahapp
Visst pratar du om oss nu vännen :D :D :D
2008-02-05

    sunnanvind
Bra skrivet o funderat!
2008-02-05

  Micael Axelsson
Blir himlans rörigt när jag och mina jag skall komma samman *skall bara ta och reda ut dem och mig enna*... eller vänta nu litet. Jag är jag som jag är! Ha! Det som är ett du blir ekvation till oss, när den enskilde tar plats till detta du, vilken jag vill ha mig när *kli, kli* Tror jag tänker för mycket o gör det enkla så himlans svårt...

... så tack för att du benade detta ut, i dessa härligt lätt tilltagliga rader.
2008-02-04

  Nicklasb
Håller med totalt och förstår precis! Min fru och jag har inte mycket gemensamma intressen men ändå..... En dag utan henne är inge kul alls..

Mycket trevlig läsning!!!
2008-02-04

  Bjarne Nordbö
Inte har de fattat det. Bad. Mycket bra text. Kram.
2008-02-04

  Albert
ja så är det

ingen är som ni
förstås

ni är ju inte som andra
så klart

(Du verkar lite irriterad. Är det så?)
2008-02-04

    Erika H
att bara ett unikt jag
och du
ger ett unikt oss

så sant
utan en och en
finns aldrig oss

en kärleksförklaring till oss
som en och en
som vi
är

mjukt rörande
2008-02-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt enkelt underbart sant..Strålande!!/B
2008-02-04

    Noomi
mycket klokt och vackert skrivet..
2008-02-04

    Pivvi
mållös och full av beundran. Detta är visdomstankar som tar sig rätt in i mig för användning i livet!
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Strålande!
2008-02-04

  Maria Zena Viklund
så sant!
2008-02-04

  Night Soul Woman
Bra och klokt skrivet!
Tack för läsningen:)
*applåd*
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes