Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns att jag var en mintgrön indian

 

 

och dansade till Shakira

ihoptryckt

under bagageluckan

 

smugglades

lyckokakor, gömd under tupén

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 16:57



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
å ja, drog mig till minnes ock;
jag var en rosa Pochahontas :))
2008-02-02

  Last Word Spoken
hehe vill äta upp dig!!! :))
2008-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Asgarvade åt detta med \"mintgrön indian\"!!!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#