Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tamigtillkliniken.se?


igår
vände hon sig mot mig
och sa med ledsamhet
i sina ögon
det finns hjälp, du vet
hjälp, säger jag
vem kan hjälpa mig och mina tankar
det finns hjälp, jag kan hjälpa dig
hjälp är ett sådant stort ord
och jag har än så länge inte bett om det
vill helst att någon fixar allt
så jag slipper tänka
existera
äta
för jag orkar inte.
Och hon vet om mina känslor,
för hon har upplevt dom också.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eutanasi är olagligt.
Dessutom fortsätter anden att existera.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin