Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag?


pennan slår mot papperet
ord skrivs
ord som jag säger
ord om mig
jag vill också läsa
se vad jag har för fel
du vet
men du säger ingenting

det är tyst
alldeles för tyst.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin