Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi overklighetens slavar


helt oväntat

hör jag min själ nynna på en sång

i ett mellanrum

mellan alla olika former av jäkt

 

en kittlande rysning genom kroppen

stillhet

en doft

en tunn, tunn dörrspringa

mot... mot det där större... den där...

 

verkligheten

 

eller vad vi nu ska kalla den

vi overklighetens slavar




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 22:14



Bookmark and Share


  LenaLisa
Jag vet inte om jag möjligen har applåderat den här tidigare. I så fall så skickar jag här en applåd till!

Är det förresten texten eller författaren som får applåden här i poeternas sällskap? Jag applåderar här i alla fall författaren och hans text!
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson