Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äh..

 

 

Kyssar
jag längtar.
kyssar tungspetsar.fukt
strå för strå.armars hud.
halsensSträckning.

förångas.Ångas.kondens
stråk av stjärnglans
Bländande.blundar
dövas.

rör vid mig.
jag.dansaralltidNakenBar
Rytmen
inom mig.pulsMängd.energi              
ettvirvlandevansinne.
i krafters.Möte

utan motstånd.Naket
vibrerande.låter mig villigt
förföras.hetsas.vidröras
Ägas.

sol.Du är Solen.Kollapsar
underDinTyngd.
jag är.Måne
kretsarDras.ebb.flod.

närDu.kysserMigmed
oändlig lätthet.äter.mig
smakarVilt.Alpha
när vi spelar
tungorsKåta.sköna.spel

svarta hål.Sjunker ner.
Tas.omfamnas.Är
Kom.tillMig.

 

 

 








Fri vers av Nattviol
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-03 16:18



Bookmark and Share


    Noomi
vibrerande energi..
mmm.. hett..
2008-02-03

  Ronny Berk
så vibrerande vacker älskogs poesi men bländheta omfamningar...
2008-02-03

  Lyckohäxan Enediel
Kläcker ur mig ett andäktigt \"wow\"
Läckert!
2008-02-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Het.ångande sensuell vackert enastående underbar.../B
2008-02-03

  J A Nicander
Hur skön text som helst.....
2008-02-03

  Night Soul Woman
:) Jag gillar rubriken!
Vilken effekt den skapar!
*applåd*
En dikt full av energi!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol