Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drönarens dansande clementi

 

 

det är när jag vaknar varje morgon

som jag oftast inser, att jag fortfarande lever

 

hur skall jag nånsin kunna ta betalt

som jourhavande drömmare ?

när OB tillägget

 

ingår i dagverket

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 12:26



Bookmark and Share


  DanSan
***************************

Oh shit det här var bra vännen!!!

*APPLÅDERAS och BOKMÄRKS*
*på direkten!*

***************************
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#