Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God poesi III



Höga V 7:11 Kom, min vän, låt oss gå ut på fälten och stanna i byarna över natten.
Höga V 7:12 Låt oss tidigt stå upp och gå till vingårdarna för att se om vinstocken har friska skott, om knopparna har öppnat sig, om granatträden har fått blommor. Där vill jag ge dig min kärlek.
Höga V 7:13 Kärleksäpplena sprider sin doft, och vid våra dörrar finns alla slags utsökta frukter, både nya och gamla. Åt dig, min vän, har jag förvarat dem.




Fri vers av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO