Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enrico Paradis

 

och det tycktes, som att hela världens ok

vilade på hans sluttande axlar

med dimmig blick och trasiga hundögon

 

förtog han sig på en chachacha

 

för någonstans blev det för mycket

för Enrico Paradis

 

och hans mage

 

utan ett ord

utan en tillstymmelse till förvarning

så kom den

 

den absorberande lukten

den smygande doften

den alltmer uppfrätande lasarsus syrehaltiga krigsstillestånd, smekte sig som en fasthäftad månmacka kring bordet

 

ett slagfält av odör

lade sig som en djup sil i näsborrarnas innanmäte

 

alla tittade på alla

 

men Enrico Paradis

reste sig bortom vitlökshaltiga andedräktsnyanser och gick iväg.

 

för att finna

sig själv

 

 

 

på ett blankstekt golv

av dansande

tårar




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 14:23



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fler som har känt hur det luktar runt Enrico Paradis ser jag!
I det hänseendet var det bättre förr i rökdimmorna :))
Kulig text!
2008-02-03

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
till ochmed icke rökarna slogs om att få komma ut först genom dörren - för att kunna kippa efter överlevnad. Skånsk fyllemad, slaskvin och skämd öl är ingen bra kombi med chachacha,
2008-02-03

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
det var universum fis vill jag lova, jag vet inte vad den där mannen hade ätit för något, men oavsett vad det var - så är det definitv inte att rekommendera..
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#