Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En karl för sin hatt!

En karl för sin hatt!

Min älskling säger inte så ofta några kärleksfulla ord
Men att han älskar mig lika mycket för det vet ju jag om
för häromdagen stuvade han bara om mig som när man vänder på en stek
För han bara fläkte upp mig lite snyggt och prydligt hur enkelt som helst när han serverade mig lite smakligt
på ett bord
Och aldrig förut har jag fått såna vibbar av någon annan människa för när han kysste mig över hela kroppen låg jag bara där och skrek
Fortsätt! Fortsätt!
Så tydligen kunde jag då inte få nog
Inte för tillfället i alla fall

Vad mer kan jag säga om min älskling
Jo, jag kan säga att min älskling kanske inte är så rumsren i munnen alla gånger
men det bryr jag mig inte så mycket om längre för ni ska bara veta hur sexig och fin han är i sina zebra färgade boxershorts till kalsonger
Och ni ska bara veta hur mycket som han älskar mina
fina små fasta ballonger
för samtidigt som är mycket hård emot mig är han samtidigt mycket öm
Så jag misstänker att min man är nog varje svärmors kärleksdröm
En man som gör allting rätt redan från första början
Så svärmödrarna, dom lär nog säga
Det är klart att han ska ha medaljonger i alla valörer och kulörer för efter att jag hade träffat på honom kan jag inte ge honom någonting annat än favörer
En salut!
För när han gav mig en resa hade han mig helt i sitt grepp när han sköt salva efter salva
Så när jag låg där kändes det inte som om jag hade någon anledning att säga
Släpp!
Ja, för det var helt sjukt
för jag ville aldrig att det skulle ta slut
Så om någon nu skulle säga någonting annat om honom, skrävlade svär modern
Då är det bara en ren lögn ifrån någon som aldrig har fått sig ett riktigt skjut

Så min älskling, tänker jag högt
Jag tror att jag behåller dig ett tag till eftersom jag vet nu hur mycket som du måste älska mig
För efter att jag nu har gått med dem här tankarna i huvudet
så saknar jag dig just nu
Så när du kommer hem ifrån jobbet hoppas jag
att du vill
Det är bara att ta kommandot och låta mig få känna på hur tiden bara stannar upp
och står still
Så kom hem nu och kasta tärningen och få rätt nummer för om du gör det
får du ge Fia en knuff
En knuff som förhoppningsvis får mig att börja sprattla och gala som en tupp
kacklandes
Åh, älskling!
Fan vad du är tuff
för jag tycker verkligen att du kör en sån härligt cool stil när du kör över mig så där snyggt och prydligt
Lika smidigt som när du kör bilen och byter fil

Ken Cassel
3/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 18:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl skriven-det roliga är att du så att säga gått in i en annan persons tankar och känslor-
Väl diktat
2008-02-04

  MammaMia
Hur gör du när du byter perspektiv så där??? Bra gjort....
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel