Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke som jag haft ett tag antar jag. Blev väl inte helt nöjd med hur detta blev, men det får väl duga, än så länge iallafall..

EECE




Vårat Ställe

 

 

 

änglarnas prinsessa
vi har ett datum för en magisk dag
dagen då vi fann varandra och en kärlekssaga tog vid

vi hade interna skämt som endast vi förstod
vi kunde se på varandra och säga allt utan ett enda ord

vi har en sång som bara är vår
en låt som beskriver våran kärlek
hur jag bara vill ligga bredvid dig och glömma världen

men vet du vad vi saknar?

en plats, vårat ställe
som vi ännu inte märkt ut på kartan

en plats dit vi kan komma när vi vill
bara du och jag
och glömma världen

kanske uppe på en kulle eller ett berg
med utsikt över hela staden som lyser upp nattens himmel
eller en strand där solen badar i havet

jag vill finna den platsen snart
en magisk plats som endast vi känner till
dit vi kan gå när vi vill

och bara glömma världen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP