Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE..


Om jag fick resa vart jag ville

 

 

ännu en kväll och tiden går i slow motion
pratar med en vän som ställer alla sorters frågor för att fördriva tiden

han undrar vilken min favoritfärg är
och det har ofta varit svårt för mig att välja en
men när jag tänker efter
så är det så självklart enkelt
blå, isblå - precis som hennes ögon

han berättar om det vackraste han sett
en solnedgång vid världens ände
och frågar mig vad det vackraste jag sett är
jag svarar att hon, flickan i mitt hjärta och drömmar
är det absolut vackraste jag sett

han undrar vad det bästa jag vet är
och jag svarar att det är att bara få vara henne nära
få fukta mina läppar mot hennes
höra hennes små söta ljud och hennes underbara skratt
att få känna hennes hjärta slå så tätt intill mitt
hon, är det bästa jag vet


och till sist så frågar han
att om jag fick resa vart jag ville
vart skulle jag åka då?

det är tyst en stund

sedan svarar jag


till hennes famn

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
han berättar om det vackraste han sett
en solnedgång vid världens ände
och frågar mig vad det vackraste jag sett är
jag svarar att hon, flickan i mitt hjärta och drömmar
är det absolut vackraste jag sett

Sällsynt sällsamt!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP