Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Jag längtar till sommarens romantiska vind,

jag vill att den som ett blås från din mun ska röra min kind.

Jag saknar de långa sommarkvällarna när du låg nära min kropp,

jag tänker tillbaks på nätterna när vi tog oss ett dopp.


Vi låg i gräset och kollade på himlen med stjärnor på,

men det var rätt så svårt att se, för jag hade dig liggandes uppå.

Jag öppnade din skjort-knapp, en efter en,

alla mina kläder gled av sen.


Här låg vi nakna och varandras kroppar smekte,

här vi med livet fullständigt lekte.


Jag tänker på dig ibland, du kära sommarnatt.

Jag drömmer tillbaka och är som besatt.


Livet inom mig bubblar, med dig livet aldrig snubblar...




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 662 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-03 21:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här var väldigt vacker
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR