Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bagatell.


..nu igen..

jag kliade mig i huvudet

på väggen pilade det fram en afrikansk ödla

hur fan kan han hålla sig kvar?

själv faller jag i farstun.




Fri vers av micke marin
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-02-03 22:53



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
He he...ja tack för ett gott leende här!
2008-02-04

  Michaela Dutius
En text som lockar till leende- gott- le behöver vi!
2008-02-04

  korpfjäder
Mm. Hos somliga pilar de fram på tapeterna, de där afrikanska ödlorna. Det kanske är lika så gott att falla i farstun hos dem. För vem vet, annars kanske man måste ta seden dit man kommer och börja balansera på tapetvåderna.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin