Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappret

pappret,
arket
är inte längre vitt

det har fläckats ned av mina ord
och stavelser




Fri vers av Simmerskan
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 00:18



Bookmark and Share


  aol
åja men fina är do kraaaaaaaam
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan