Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Säg mig vad jag ska göra

 

 

 

det finns dagar som känns för långa
och det är speciellt då jag önskar att jag hade dig i mina armar
det är så ensamt utan dig
men jag väntar på dig än
snälla kom hem
för jag vill bara vara med dig

älskling
jag är fortfarande galen i dig

kanske får jag skylla mig själv
kanske är allt mitt fel
för någon som jag
en arbetslös romantiker med sin kärlek
kanske inte räcker för att skydda dig från regnet

älskling
du vet att du kan rädda mig
och jag vill göra allt för dig
din kärlek är helt otrolig

du är aldrig utanför mina tankar

det är inget som händer i stan
känns som jag varit borta för länge
men jag vill hitta tillbaka
till dina armar
för det är där mitt hjärta hör hemma

jag vill sätta mig på tåget
hoppa på bussen som leder hem till dig
men jag vet inte om du är hemma

så älskling
säg mig vad jag ska göra

för jag är fortfarande galen i dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 02:35



Bookmark and Share


  idaberg
att våga skriva ner sina känslor är inte
alltid lätt men du gör det på ett bra sätt. (:
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP