Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELVETICA

Alla dina
tio vänner
på facebook
har röstat bort mig
som sexiest
och nicest smelling
och skickar mig
tester där jag får veta
hur jag ska
dö.

Jag gillar HELVETICA,
typsnittet alltså
och ARIAL BLACK
i fetstil och fontsize
39

Du säger att jag är barnslig
och töntig. Jag säger att
civilingengör
det kan vem som helst
som vet hur en miniräknare
fungerar bli. Jag säger till din kompis
att han har en ful hatt. Du tycker
att om vi mår
så jävla dåligt varför
skjuter vi
oss inte. Du säger
att jag har ett
bekräftelsebehov.
Jag skriver
ett citat
från
Kerouac
på kylskåpet
men mest
för att
retas.
Du spelar
musik ashögt
för att jag ska
berömma
din musiksmak
men jag tycker
att alla band
jag känner till
är mycket mera
relevanta än alla
du känner till.

Vid bussen hälsar jag på din kompis
han med hatten
Men han
hälsar inte tillbaka
och jag tycker att alla
människor jag känner
är mycket mera
relevanta än alla
du känner.
Dessutom sa nån att du tyckte
att Arn - Tempelriddaren
var riktigt bra.




Fri vers av CISCO KID
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 03:13



Bookmark and Share


  Betraktaren
Ja, du rockar faktiskt.
2008-02-17

  Johan Pollnow
en dikt av vår tid. mycket fint. det flyter på. det är skön stil.
2008-02-04

  Dorothy Lux
Ahaha fy fan vad bra! Hell yeah du rockar.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor